Quick Links
Menu
Get in Touch
Διεύθυνση
Μητροπόλεως 115 – 54622 Θεσσαλονίκη – Κέντρο
Τηλέφωνο
2310 266575 & 6944 678616
Υλικά:
Εκτέλεση:
1.Βράζουμε καλά τις πατάτες, το κολοκύθι, τη μελιτζάνα και τα καρότα.
2.Ταυτόχρονα ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα αφήνουμε στην άκρη.
3.Χτυπάμε καλά τις πατάτες, το κολοκύθι, τη μελιτζάνα και τα καρότα στο μίξερ, αφού έχουν βραστεί καλά.
4.Βάζουμε το μείγμα σε μια λεκάνη, προσθέτουμε το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.
5.Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, τη τριμμένη φρυγανιά και ξανά ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
6.Πλάθουμε μεγάλες ποσότητες(σαν μπιφτέκια) και τα βάζουμε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά στους 200-250 C.
Συμβουλές
Το μείγμα συνήθως κολλάει όταν το βάζουμε στο μίξερ, γι’αυτό προσθέτουμε λίγο λαδάκι. Επίσης απλώνουμε με λαδάκι το ταψί για να μη κολλήσουν τα μπιφτέκια.
Μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι, άμα το μείγμα είναι πολύ μαλακό. Καλή σας επιτυχία.
Υλικά:
Εκτέλεση:
Υλικά:
Για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Για τα νηστίσιμα τρουφάκια σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, μπορείτε να επιλέξετε τα αποξηραμένα φρούτα που επιθυμείτε.
Βάζουμε τα δαμάσκηνα, τους χουρμάδες, τα καρύδια και τα κάσιους στο μπλέντερ. Τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Παίρνουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα και πλάθουμε σε σχήμα τρούφας, στρογγυλό. Ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Αφού τα τελειώσουμε όλα, τα κυλάμε σε οποία επικάλυψη μας αρέσει ή σε λιωμένη σοκολάτα.
Διατηρούμε τα vegan τρουφάκια σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο
Υλικά:
Για την σοκολάτα:
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε 2κ.σουπας σε 12 θήκες-μαφιν.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180OC για 20’.
Διεύθυνση
Μητροπόλεως 115 – 54622 Θεσσαλονίκη – Κέντρο
Τηλέφωνο
2310 266575 & 6944 678616